dimecres, 7 de maig del 2014

TREBALL JOCS FLORALS

Pel concurs literari dels Jocs Florals vam realitzar uns poemes visuals, inspirant-nos en el poeta Joan Brossa. Aquí tenim els nostres treballs exposats al passadís :




Però....com vam arribar fins aquí? Hem de recordar que davant de cada treball i creació que realitzem hi ha un treball previ darrera fins arribar a aquell resultat. Ens acompanyeu a veure quin va ser el nostre trajecte fins arribar a la nostra creació literària?


Primer vam conèixer la figura del poeta Joan Brossa, vam estar mirant i comentant diversos poemes visuals seus. De seguida, els nens i nenes van començar a reconèixer i relacionar les lletres que hi sortien als poemes visuals amb les lletres que ells tenen al seu nom.


Com la classe dels Trens havien treballat anteriorment els poemes visuals d'en Joan Brossa, vam anar al passadís a veure la seva exposició i ens van deixar un recull que tenen amb un munt de poemes visuals de Brossa.



En una altra sessió, vam estar mirant diversos invents, la Diana escrivia el nom de l'invent i miràvem a veure quins noms de nens i nenes de la classe començaven per la mateixa lletra que la de l'invent.










Un cop que ens em fixat en les inicials dels invents i dels nens i nenes de la classe, hem de preparar la base del nostre poema visual escrivint la nostra inicial a l'ordinador.



Ara que ja tenim la base del nostre poema visual, finalment cadascú agafa l'invent amb el coincidia la seva inicial i comencem a retallar i enganxar per composar el nostre propi poema visual.







1 comentari:

  1. ¡Fantástico! una manera de genial de aunar poesia, creatividad y aprendizaje de las letras. Me pasaré a ver el poema visual que han creado nuestros peques. Patricia (Inoue P3B)

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.