dimarts, 27 de maig del 2014

Anem a veure.... "La Granja"

Demà realitzem la segona sortida d'aquest curs, anem al teatre Estaquirot de Vilanova a veure la obra de titelles "La Granja" .  Al següent link podeu veure un fragment de l'obra que anirem a veure:  http://www.youtube.com/watch?v=Hq8WxNSYXgs

Per recordar que aquest dimecres anem al teatre vam col·locar una imatge que identifiqués l'obra de titelles al calendari setmanal que tenim a la classe:















El calendari setmanal els ajuda a situar-se en el dia en que estem i poder comprovar que toca fer aquell dia. Els dilluns la frase estrella del dia és: "Avui toca psicooo!!!!. Aprofito per recordar que a la pàgina principal del blog, a la part de la dreta teniu l'enllaç per veure el blog de psico de l'escola, on podreu veure el què fan i com s'ho passen d'allò més bé.

Gràcies al calendari setmanal visual i la cançó dels dies de la setmana a poc a poc els i les submarins es van aprenent els dies de la setmana, us animo a cantar la cançó amb els vostres fills i filles: cançó dies de la setmana (clickeu).

A continuació vam estar observant, conversant entorn a diversos animals de granja a través de la visualització d'imatges i reproduint els diferents sons que fan els animals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.