dimarts, 8 d’abril del 2014

Hi havia una vegada...


Cada dia tenim un conte nou!! Ens agraden molt els contes i, de vegades, portem algun de casa i els expliquem en algun moment del dia. Ens agrada explicar-los a la rotllana i ens preparem a les "butaques", com si estiguéssim al cine. Ens netegem les orelles,les despertem, els hi fem massatges com si fossin de plastilina i amb les boques de mosquit, ben tancades amb triple cremallera comencem el conte :)
Hem explicat contes de Dinosaures, que li encanten al Jessim i al Juanky, de princeses com el de l'Emma, la Júlia, d'animals que li agraden al Javi, a la Chloe, a l' Adrià i a la Nicole, dels 100 invents que va portar la Paula, màgics com el de la Daniela, petits com el de la Clàudia Sánchez... Ens agraden de tota mena i els escoltem amb molta atenció.
Amb els contes aprenem diversos aspectes: lingüístics,ambientals,imaginatius,expressius, psicològics, conductuals,socials, d'atenció... 
Ens agrada escoltar contes, mirar-los i també explicar-los entre nosaltres, en petits grups, al racó de contes..
Seguiu explicant contes als vostres fills i filles, aneu a la Biblioteca amb ells, a la llibreria.. Compartiu aquests moments amb ells/es que són màgics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.