divendres, 14 de març del 2014

L'eriçó Simó a ca la Nicole, l'Ariadna i la Ruth

L'eriçó Simó continua de ruta per les cases dels submarins de la classe. Aquests últims cops va passar per casa de la Nicole, l'Ariadna i la Ruth. Com sempre, l'eriçó va fer moltes coses diverses i s'ho va passar d'allò més bé: conéixer les famílies, disfressar-se, anar a veure les comparses de Vilanova, montar als "cavallitos de fira", anar a mirar plantes a la jardineria, comprar uns peixets com a mascota per casa l'Ariadna i fins i tot va viatjar fins a Tarragona!

Esperem que la Nicole, l'Ariadna, la Ruth i les seves famílies s'ho pasessin també molt bé amb l'eriçó Simó.








Fixeu-vos en la disfressa de metge de l'eriçó Simó, que maco que està en Simó! La Nicole ens va regalar aquesta foto perquè la tinguem penjada a la classe.





Mireu l'Ariadna que concentrada  ens llegia  les explicacions de les fotos.
L'eriçó Simó també va pasar per casa la Ruth el cap de setmana de carnaval. El diumenge  van anar a veure les comparses de Vilanova i mireu amb qui es van trobar també, amb la Diana, així que vam aprofitar per fer-nos una foto tots tres junts!





1 comentari:

  1. Vaya Simó cada semana con la maleta a cuestas... Qué bien se lo pasa y que guapo estaba de médico.
    Nosotros también vimos a Diana en la comparsas pero estaba pasándoselo tan bien que no quisimos interrumpir para hacernos una foto. Ah! un secreto, Maite también anduvo por allí, pero estaba más escondida, jeje.. Patricia (Inoue P3B)

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.